акумулятори в Жашкові

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 160 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Жашкові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Жашкові за помірну ціну?

 

Деякі водії в Жашкові задаються питанням, чи можна відновити старий акумулятор? І якщо це вийде, чи довго він пропрацює. На це питання можна відповісти в декількох абзацах.

 

Практично будь-який старіння акумуляторів пов'язано з покриттям свинцевих пластин корозією, яка називається сульфітація. Вона в значній мірі пошкоджує решітки, і часто просто з'їдає їх остаточно. Тому питання відновлення навряд чи можна назвати повноцінним процесом. Є спеціальні методики, які дозволяють позбавити решітки від частини корозії, але на це буде потрібно кілька днів активної роботи з «пацієнтом». Наявність великої кількості дистильованої води, чистого електроліту і спеціального зарядного пристрою. Все це коштує грошей. І розпочатий процес неможливо відкласти або перервати на час. У сучасної людини просто немає стільки вільного часу, щоб займатися сумнівним процесом.

 

Та й результат може бути негативним або малоефективним. Погодьтеся, витратити майже цілий тиждень свого часу, і в результаті отримати акумулятор з ємністю в кращому випадку 15 ампер / год. Та такий ємності від сили вистачить завести мотор в Жашкові 2-3 рази. І ні про яку надійність мова не йде.

 

Набагато простіше і правильніше буде віддати старий АКБ на переробку, і натомість купити нове джерело живлення. Правильно підібраний в нашому магазині він прослужить мінімум п'ять років. А наявність всіх сертифікатів якості та гарантії заводу виробника дає впевненість, що виріб не відмовить в роботі в перший же сезон.

 

А наші консультанти допоможуть зробити вибір максимально правильним. Позбавити вас від необхідності їздити за покупкою в сусіднє місто, і оформлять доставку прямо в Жашків.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар