акумулятори в Степовому

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 130 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Степовому? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Степовому за помірну ціну?

 

У невеликих селищах, таких, як Степове, якість доріг настільки жахливий, що будь-яка, навіть сама надійна техніка страждає від таких умов експлуатації. І не дивно, що звичайні акумулятори не витримують додаткової тряски, вібрації і регулярних ударів, і передчасно виходять з ладу. Але є альтернативне рішення, робити покупку в магазині, який зібрав у себе на полицях тільки якісну і надійну продукцію, схильну нормально витримувати навіть такі несприятливі умови.

 

Інтернет-магазин АКУМ5 прекрасно розуміє, що на більшій території України дороги мають кепський покриття. І з цієї причини продає тільки ті акумулятори, виробники яких можуть гарантувати підвищену стійкість до вібрацій і періодичним ударам. Всі корпуси таких джерел живлення виготовлені зі спеціального полімеру, схильного більшу частину вібрацій поглинати на свій корпус. Свинцеві пластини і активна маса поміщаються в спеціальні конверти сепаратори, що зберігають цілісність конструкції протягом всього періоду експлуатації. Немає причин переживати за осипання маси, і як наслідок коротке замикання. Це просто не відбувається з якісної акумуляторної продукцією.

 

Не важливо, яке у вас транспортний засіб, легковий або вантажний автомобіль. Широкий асортимент з 20 виробників і більш ніж 250 різноманітних джерел живлення, гарантовано дозволить підібрати оптимальне рішення саме під ваші технічні потреби. А грамотний консультант допоможе зробити правильний вибір, якщо у вас виникли сумніви в процесі самостійного підбору.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар