акумулятори в Шепетівці

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 268 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Шепетівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Шепетівці за помірну ціну?

 

Жителі Хмельницької області як ніхто в Україні знають що потрібно заздалегідь готуватися до зими, і вчасно поміняти старий акумулятор на новий, щоб не було ситуацій, коли прихід холодів не дасть завести мотор машини. Але в невеликому місті Шепетівка немає достатньо широкого асортименту сучасних і перевірених торгових марок АКБ. І їм доводиться для цієї мети їздити у велике місто.

 

Наш інтернет-магазин може запропонувати тільки найякісніші джерела живлення, розраховані на легкові та вантажні автомобілі. А досвідчений консультант, при необхідності, зможе підказати, які саме АКБ найкраще підійдуть саме під вашу машину.

 

На що варто звертати увагу

 

На жаль, не тільки в Шепетівці продають вироби сумнівного походження. Є цілий ряд продавців, схильних продавати неякісну продукцію, без будь-яких сертифікатів якості та з мінімальним гарантійним терміном. По закінчення якого більшість виробів приходить в повну непридатність. Щоб цього не сталося, потрібно віддавати перевагу перевіреним світовим маркам акумуляторів і не соромитися питати оригінальні свідоцтва якості.

 

Гарантійний термін використання теж не про незначну деталь. Багато сучасні виробники дають розширену гарантію на свої вироби, яка не може бути менше 24 місяців. Це мінімально допустимий термін. А найнадійніші не боятися збільшити цю цифру до трьох років. Але як показує досвід, такі акумулятори легко витримують інтенсивну експлуатацію від 5 до 7 років включно. І досить один раз купити джерело живлення, щоб в майбутньому не витрачати на нього додаткові кошти. А наш магазин здійснює доставку обраної покупки прямо в Шепетівку.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар