акумулятори в Путивлі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 129 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Путивлі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Путивлі за помірну ціну?

 

Багато водіїв, які використовують свої машини для поїздок на роботу в Путіваль, стикалися з неприємними наслідками сів акумулятор. Коли ще вранці машина заводилася з пів обороту, а ввечері, через те що забули вимкнути підсвічування, АКБ повністю втратив силу заряду. Дуже неприємна ситуація. Але вона відбулася не через включеної підсвічування, а тому, що джерело живлення практично повністю втратив всі свої технічні характеристики через старість. Акумулятор - це витратний матеріал, і його необхідно час від часу міняти.

 

Але які ще можуть бути ознаки того, що зовсім скоро АКБ вийде з ладу, і необхідно вже подумати про покупку нового пристрою.

 

Це досить просто. Якщо у вас є зарядний пристрій і цілий день для експериментів, тоді приступаємо до перевірки. Попередньо, якщо є можливість, постарайтеся посадити якомога сильніше своє джерело живлення. Протягом тижня включайте музику, підігрів сидінь або кондиціонер. Тобто частіше користуйтеся усіма електричними споживачами. І коли він буде досить сів, поставте його на зарядку на стандартні значення струму і ампер. Нормальний акумулятор буде заряджатися від 10 до 12 годин. Якщо він на половину втратив свій творчий хист, зарядка припинитися після 6 годин. А якщо вона зупинилася за 3 години або менше, з таким пристрій просто небезпечно їздити, воно може підвести в будь-який момент.

 

Якщо вам потрібен новий акумулятор, і ви не готові за ним їхати в сусідній велике місто, наш інтернет-магазин може запропонувати дуже широку лінійку європейських, азіатських і вітчизняних джерел живлення. З доставкою в Сумську область в місто Путивль.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар