акумулятори в Овручі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 121 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Овручі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Овручі за помірну ціну?

 

Автомобільний акумулятор один з витратних матеріалів, які з часом застаріває і його необхідно обов'язково замінити. Якщо цього не зробити вчасно, але в одне з ранків можна взагалі не завести улюблену машину. І тоді відправитися на роботу доведеться за допомогою громадського транспорту чи на машині таксі. А після роботи витратити досить багато часу і грошей на пошук гідної заміни зношеної деталі.

 

Практично всі сучасні акумулятори служать своєму власникові мінімум п'ять років. Але це за умови грамотного підбору, установки і мінімального обслуговування. Якщо порушити один з цих принципів, термін служби різко зменшується. Але навіть найякісніші з часом починають втрачати частину своїх технічних характеристик. І це особливо стає помітно з приходом холодів.

 

На що варто звертати увагу:

  1. Після поїздки по місту протягом декількох днів прилади починають показувати критичний розряд АКБ.
  2. Після повної зарядки проходить всього тиждень, і акумулятор вимагає нової підзарядки, незважаючи на звичайні умови експлуатації;
  3. З другої або третьої спроби стартер починає значно повільніше обертати колінчастий вал. Йому явно не вистачає потужності батареї.
  4. Зарядний пристрій дуже швидко доводить банки з пластинами до максимального заряду, за кілька годин, замість стандартних10-12 годин.

 

Всі ці ознаки говорять, що настав час покупки нового джерела живлення. І наш інтернет-магазин може запропонувати прекрасну альтернативу застарілим конструкцій АКБ. Тут ви зможете відшукати найдосконаліші конструкції батарей, які будуть служити вірою і правдою багато років, не вимагаючи додаткового обслуговування.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар