акумулятори в Кривому Озері

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 130 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Кривому Озері? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Кривому Озері за помірну ціну?

 

Місто Криве Озеро в Одеській області розташований дуже близько до кордону з Європою. І водії стали набагато частіше стикатися для себе з абсолютно нової для себе технікою. Автомобілями, які працюють за принципом старт / стоп. Вони дозволяють набагато більше економити паливо, особливо в міському циклі експлуатації. Але коли приходить час міняти акумуляторну батарею, водій може помилково купити саму звичайну, яка буде збігатися з ємності і габаритам.

 

Але це велика помилка. Така батарея не прослужать і одного року, і не витримавши незвичайних для неї умов роботи повністю вийде з ладу. І тоді витрачені гроші ніяк не вийде повернути назад.

 

Справа в тому, що машина працює за принципом старт / стоп використовує електричний стартер в десятки разів частіше, ніж звичайна. Це пов'язано з тим, що коли машина надовго зупиняється в пробці, або на світлофорі на перехресті, вона автоматично глушить двигун. Але при цьому всі інші споживачі електрики залишаються включеними. Досить просто натиснути на педаль газу, як двигун оживає і авто продовжує рух. Такий режим роботи вимагає від акумулятора особливих даних.

 

Якщо ви не знаєте, як самостійно підібрати джерело живлення для машини, ви можете попросити консультації в нашому інтернет-магазині. Грамотний фахівець допоможе підібрати з величезного асортименту європейських, азіатських і вітчизняних виробів оптимальну покупку. Навіть для машини з системою старт / стоп. А для того щоб не їздити за покупкою в сусіднє місто, можна замовити доставку прямо в Криве Озеро. Всього два дні, і покупка буде у вас в руках. Залишиться тільки встановити її на штатне місце і далі користуватися власним автомобілем.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар