акумулятори в Чернівцях

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 121 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чернівцях? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чернівцях за помірну ціну?

 

Навіть в такому красивому і старовинному місті як Чернівці автомобілі мають акумулятори. І з часом вони виходять з ладу. І тоді власники машин поспішають поїхати в магазин і купити новий товар. Але вони навіть не підозрюють, наскільки багато акумуляторів їх чекає. І серед цього різноманіття всього кілька штук підійдуть по-справжньому. А все решта не принесуть відчутної користі і прослужать кілька років і прийдуть в непридатність.

 

Але як же вибрати правильний? Чи не помилитися з вибором, і гарантувати собі, що він прослужить мінімум п'ять років без необхідності обслуговування?

 

Такі джерела живлення є. Сучасні виробники подбали про те, щоб створити повністю не обслуговуються джерела живлення. Спеціальна кришка затримує випаровування електроліту, і повертає його в банки. Таким чином, рівень рідини в банках залишається на колишньому рівні, і акумуляторна батарея не страждає від передчасної сульфитации.

 

Але на довгожительство впливає не тільки цей фактор. Дуже важливо, щоб батарея підходила за всіма параметрами. Наприклад, ємність повинна відповідати рекомендаціям заводу по виготовленню машини. Якщо завод прописав 65 А / ч, то краще не відходити від цього показника більш ніж на 5-10%. Інакше штатний генератор просто не зможе вчасно поповнити витрачену енергію, і в один день АКБ повністю розрядиться.

 

Якщо вам дуже складно розібратися у всіх тонкощах вибору, не варто впадати у відчай, і купувати перший-ліпший товар. Наш магазин допоможе будь-якому автомобілісту з Чернівців. Досить тільки відповісти на кілька запитань про ваш авто, і оптимальний варіант за технічними характеристиками і ціною швидко знайдеться.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар