акумулятори в Черкасах

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 191 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Черкасах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Черкасах за помірну ціну?

 

Черкаські автомобілісти, стикаючись з реаліями великого міста, хоча б раз в житті стикалися з неприємностями, пов'язаними з акумуляторною батареєю. Коли вщухнув машина геть відмовлялася заводитися через повністю розрядженого АКБ. Щоб це відбувалося якомога рідше, необхідно спочатку вибирати якісний, надійний, а головне правильний джерело живлення.

 

Купувати найдорожчий і ємний не вихід з положення. Справа в тому, що великий по ємності він буде регулярно не зарядитись, і природним шляхом швидше приходити в непридатність. Витрачені гроші не принесуть хваленою надійності і довговічності. А все тому, що штатний генератор просто не справляється з повною зарядкою.

 

Щоб цього не відбувалося, необхідно приділити трьом найголовнішим показниками, перед покупкою нового вироби в Черкасах.

 

Номінальна ємність повинна повністю відповідати рекомендованим значенням з заводу виробника. Цю інформацію можна отримати в інструкції по експлуатації, на етикетці старого АКБ або проконсультуватися з фахівцем в нашому інтернет-магазині. Допускається збільшена на 10-15% ємність АКБ, якщо на машині встановлено додаткове обладнання, яке споживає електроенергію, поки машина не заведена.

 

Пусковий струм може бути трохи більше рекомендованого. Це дозволить завести машину з першої секунди роботи стартера навіть при сильно морозі. А ось фізичні розміри пристрою повинні повністю збігатися з рекомендованими. Інакше батарея просто не встане на своє місце.

 

Правильно підібраний акумулятор буде служити в будь-якій машині в Черкасах мінімум п'ять років, і не викликати у господаря машини ніяких претензій до його якості та надійності.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар