Автомобильные аккумуляторы Mutlu

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 138 Коментари: 0

Турецька фірма Mutlu Aku виробляє акумулятори Mutlu починаючи з 1945 року, і є одним з найбільших постачальників акумуляторних батарей в світі. Фахівці Mutlu постійно відстежують новітні розробки в області акумуляторів і впроваджують їх у своєму виробництві. Завдяки постійним нововведенням і помірною ціною батареї Multlu вже більше півстоліття є дуже привабливими для багатьох автомобілістів по всьому світу. Акумуляторів Mutlu довіряють такі світові бренди виробників автомобілів, як:

 

Ford;

Fiat;

Mercedes-Benz;

Opel;

Toyota;

Renault.

Акумулятори Mutlu починаючи з 80-х років минулого століття почали поставлятися в Росію на складальні конвеєри заводів ВАЗ, ГАЗ і АЗЛК і вже більше 20-ти років працюють в умовах непростих російських кліматичних умовах.

 

Завод Mutlu виробляє більше 3,5 млн. Акумуляторних батарей в рік, на ньому встановлено найсучасніше обладнання, завод сертифікований по системам якості ISO 9001, QS 9001, ISO 14001 та ISO / TS 16949.

 

У чому ж переваги акумуляторів Mutlu?

 

 

Електроди акумуляторних батарей Mutlu виготовляються по кальцієвої технології (Ca / ca), при якій позитивні і негативні пластини виготовляються з кальцієво-свинцевого сплаву з різними добавками. Такі акумулятори мають дуже маленький саморазряд і втрату води, і можуть до року зберігатися практично без втрати заряду.

Акумулятори Mutlu є необслуговуваних - а це означає, що немає необхідності стежити за рівнем електроліту в батареї.

Пластини акумуляторних батарей Mutlu виготовляються за новітньою технологією ExMET (Expanded Metal), яка передбачає деформацію (розтягнення) свинцево-кальцієвих пластин для підвищення їх корозійної стійкості. Завдяки цій технології термін служби акумулятора збільшується до 5-7 років і збільшується приблизно на 30% ток холодного пуску.

Позитивні пластини поміщаються в спеціальний ізолюючий конверт, що запобігає замикання між пластинами.

Високоміцні сепаратори конвертного типу виключають можливість короткого замикання.

Корпус акумулятора Mutlu виготовляється з легкого, твердого, термостійкого і корозійно-стійкого поліпропілену. Завдяки цьому забезпечується дуже висока механічна міцність і стійкість до хімічних, механічних і термічних пошкоджень при експлуатації на будь-якому автомобілі.

 

 

Якщо ви вирішили купити автомобільний акумулятор - вибирайте батареї Mutlu. Більше 20 років «польових випробувань» цих акумуляторів в російських умовах підтверджують їх високу якість.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар