акумулятори в Києві

Автор: Дата: 20.06.2013 Просмотрів: 161 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Києві? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Києві за помірну ціну?

 

Кияни як ніхто інший знають, що підробка може бути причиною швидкого виходу з ладу автомобільного акумулятора. А оригінальний, від надійного виробника прослужить своєму власникові не один сезон, і при сприятливих збіги обставин можна розраховувати на 7 років служби.

 

Але щоб автомобілісту не довелося міняти АКБ щороку, необхідно враховувати кілька факторів, що безпосередньо впливають на довгожительство цього сучасного джерела живлення.

 

Головна мета АКБ - запустити в роботу мотор. А значить, в момент запуску електростартера він буде стикатися з найбільшим навантаженням. З цієї причини пусковий струм повинен бути максимально можливим серед відповідних батарей.

 

Поки двигун знаходиться в спокійному стані, всі споживачі електричного струму в машині харчуються за рахунок акумулятора. Якщо частина з них можна не використовувати, поки двигун стоїть, то такі як сигналізація, навігація і габаритні вогні повинні працювати постійно. І недостатня ємність дуже швидко його розрядить.

 

Тип кріплення батареї визначається ще конструкторським бюро в момент виробництва машини. І змінити його буде дуже складно. Але сучасні виробники батарей подбали про те, щоб в їх лінійці були найрізноманітніші джерела живлення.

 

Перед тим як купити акумулятор в Києві, обов'язково поцікавтеся у продавця наявністю сертифікатів і чи зможе він надати гарантію заводу виробника. Наш інтернет-магазин може зробити більше. Працюючи безпосередньо з виробниками, і забираючи продукцію практично з конвеєра, ми можемо дозволити собі запропонувати покупцям з Одеси найвигідніші ціни.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар