акумулятори в Южноукраїнську

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 124 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Южноукраїнську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Южноукраїнську за помірну ціну?

 

Будь-який власник сучасної машини в Южноукраїнську хоче, щоб у нього під капотом перебував надійний і довговічний в експлуатації акумулятор. Щоб в холодну пору року він міг з першої секунди завести мотор, а в жарку погоду не втрачав рівень електроліту. Мінімальне обслуговування і кращі технічні показники як норма.

 

Але як зробити правильний вибір, якщо в магазині на полицях лежать близько сотні різноманітних акумуляторів? Як серед такого достатку віддати перевагу одному єдиному? Ця коротка стаття дасть практичні поради щодо вибору АКБ, щоб ви могли самостійно зрозуміти, на що варто звертати увагу в першу чергу.

 

Для початку варто зрозуміти, що оптимальним акумулятором для будь-якій машині в Бердичеві буде саме той, який стояв з заводу виробника. Точніше не марка АКБ, а його технічні характеристики. Інженери не дарма вибрали саме таке показники, так як сумарна потреба в електроживленні збігається з показниками номінального джерела живлення.

 

Штатний генератор здатний швидко повертати витрачену енергію, а батарея в свою чергу здатна швидко завести двигун в роботу. Така тандемна робота породжує саме довгострокове співробітництво. І саме з цієї причини потрібно вибирати акумулятор, рекомендований в сервісній книжці. І намагатися не виходити за ці оптимальні значення.

 

А наш магазин зможе допомогти визначитися з виробником, щоб унікальні характеристики доповнювалися специфічними умовами експлуатації в Южноукраїнську. А також оформить заводську гарантію, щоб у вас була повна впевненість, що ви зробили правильну покупку для свого автомобіля.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар