акумулятори в Одесі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 124 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Одесі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Одесі за помірну ціну?

 

Автомобільний акумулятор досить важлива і відповідальна частина будь-якої машини. Адже без нього практично неможливо запустити в роботу сучасний двигун внутрішнього згоряння. Дотримуючись простих правил, будь-який авто власник зможе змінювати цей пристрій не частіше ніж один раз на сім років.

 

Не варто купувати перший-ліпший акумулятор тільки за принципом, що вам сподобалася реклама. Він дійсно буде дуже хорошим і якісним, але, банально може не підійти за багатьма характеристиками. В інструкції з експлуатації машини чітко прописано, якими характеристиками повинен володіти АКБ, щоб він ідеально підійшов саме під вашу машину. Особливо це актуально за габаритними розмірами і ємності пристрою.

 

Якщо вольтаж у всіх легкових автомобілів однаковий, то ємність може варіюватися в дуже великих межах. І неправильно підібраний джерело живлення буде або регулярно не зарядитись. Або дуже швидко витратить свої можливості по ємності. І тоді у вас є великий шанс залишитися без зарядженого акумулятора і заглухлу машиною.

 

Перед тим як купувати акумулятор в Одесі, обов'язково переконайтеся, що він повністю відповідає тим умовам експлуатації, в якій буде працювати машина. А це температурні умови, режим експлуатації (за містом або в міських умовах). Як часто машина буде простоювати і наявність додаткових електричних споживачів.

 

Звертаючись в наш магазин, ви гарантовано отримаєте тільки повністю сертифіковані джерела живлення з гарантією від заводу виробника за вигідною ціною. І консультацію від спеціаліста, якщо в цьому виникне необхідність.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар