акумулятори в Дніпропетровську

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 165 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Дніпропетровську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Дніпропетровську за помірну ціну?

 

Багато автомобілістів в Дніпрі вважають, що три роки експлуатації для акумулятора цілком достатній термін. Але як же вони будуть здивовані новини, що правильно підібраний джерело живлення від надійних виробників може прослужити мінімум п'ять років. А за сприятливих умов і всі сім. Але для цього необхідно знати певні правила, і дотримуватися їх при покупці нового АКБ.

 

І так, що ж входить в золоті правила вибору нового джерела живлення, і на що варто звернути пильну увагу автомобілістам з Дніпра:

  1. Фактично розмір батареї. Є два найбільш перевірених способи, як це зробити правильно. Модно за основи взяти старий акумулятор, і вимірявши його записати отримані дані. Або просто подивившись на етикетку, якщо вона збереглася. Другий спосіб, погортати інструкцію по експлуатації. У ній будуть дуже точно прописані рекомендовані номінальні розміри батареї в міліметрах.
  2. Полярність. Цей показник дозволить правильно підібрати виріб по положенню позитивного і негативного виходу клем. І дозволить дуже просто власними силами замінити пристрій. Якщо не дотримуватись полярності, то базові силові дроти просто не дотягнуться до клем.
  3. Сумарна ємність всіх банок. Цей показник дозволить впевнено користуватися не тільки стартером, під час пуску двигуна в роботу. Але і встановлювати додаткове електричне обладнання. Але не варто ставити батарею із збільшеною місткістю. Генератор просто не зможе її зарядити на 100%.
  4. Пусковий струм. Цей показник можна сміливо рекомендувати вибирати найбільший. Холодні зими в Дніпропетровську не сприяють впевненому старту двигуна, на якому встановлена ​​АКБ з мінімальним пусковим струмом. Тільки велике значення цього параметра дозволить впевнено почувати себе зимовим морозним ранком на стоянці перед машиною.

 

У нашому магазині покупці знайдуть тільки продукцію з найсвіжішими строками виконання, і можливість оформити повну гарантію на куплений виріб.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар