акумулятори в Боярці

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 133 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Боярці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Боярці за помірну ціну?

 

Якщо власник автомобіля з Боярки потрапить в авто магазин, і захоче вибрати собі новий акумулятор, то перед ним постане складне питання, якому бренду віддати вибір. Наскільки великий або маленький повинен бути корпус? Чи можна жертвувати ємністю заради економії? Чи впливає стартовий струм на термін служби? І ще безліч інших.

 

У нашому магазині є спеціальний консультант, який може відповісти на будь-яке питання по акумуляторів, які є у нас в продажу. А це дуже великий асортимент представлений вітчизняними і зарубіжними виробниками. І у кожного в лінійці є батареї, які теоретично можуть підійти для вашого авто. Але як же визначити вибір самостійно?

 

Це складно, але можливо. Для початку потрібно порившись у себе в документах, знайти сервісну книжку на автомобіль. Вона обов'язково повинна бути, і продавалася разом з машиною. На потрібній сторінці знайти докладну інформацію про рекомендовані акумуляторах. Там будуть найважливіші показники: габарити, ємність, стартовий струм, тип кріплення, полярність клем. Це саме ті знання, з якими варто звертатися в магазин за новим джерелом харчування.

 

Так само варто врахувати, як ви плануєте використовувати машину в Боярці. Якщо це будуть часті поїздки по місту, з частими зупинками і стартами двигуна, то варто віддати перевагу виробникам, які випускають особливо надійні акумулятори. Для частих поїздок по морозу, буде потрібно батарея здатна витримувати значні перепади температур. А також з повішеним стартовим струмом, який знадобитися під час запуску двигуна в особливо холодні місяці.

 

Але якщо сервісна книжка втрачена безповоротно, консультант допоможе відновити інформацію за своїми джерелами.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар