акумулятори в Бериславі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 111 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Бериславі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Бериславі за помірну ціну?

 

Не всі водії в місті Берислав знають, що сучасні акумуляторні батареї для легкових і вантажних автомобілів бувають з різним типом кріплення. І якщо не врахувати цю обставину, то швидше за все доведеться повертати з таким трудом підібраний джерело живлення, і замовляти новий товар.

 

На сучасному ринку нашої країни можна зустріти практично будь-які автомобілі, вироблені не тільки в нашій країні, але і в Європі, Азії, Америці та інших континентах. У деяких країнах і практично у всіх виробників від моделі до моделі змінюється тип кріплення акумуляторної батареї.

 

Щоб не помилитися з вибором, і гарантувати, що в обраному магазині точно знайдеться необхідна за характеристиками і кріпленню батарея, звертайтеся в наш інтернет-магазин. Тільки у нас є спеціальна послуга підбору ідеального джерела живлення з урахуванням всіх характеристик прописаних заводом виробника.

 

Вам не потрібно самостійно шукати кілька днів всі дані, які доведеться враховувати, а потім перебирати величезний асортимент усіх виробників. Досить просто назвати марку машини, і умови її нормальної експлуатації в Херсонській області, і консультант сам вам підбере оптимальний варіант АКБ.

 

Наявність всіх необхідних сертифікатів якості та можливість доставки в місто Берислав, повинні розвіяти всі ваші сумніви. А наявність заводської розширеної гарантії на будь-який тип АКБ дадуть впевненість у майбутньому, що виріб точно не буде бракованим. Водій може віддати перевагу одному з європейських, азіатських чи вітчизняних виробників, в залежності від бюджету і типу транспортного засобу. Консультант облік всі ваші побажання, і підбере оптимальний варіант.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар