акумулятори в Турійську

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 133 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Турійську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Турійську за помірну ціну?

 

Чи не кожен водій Турійська знає, що акумуляторна батарея повинна володіти певними технічними показниками, щоб повністю відповідати необхідним характеристикам автомобіля. Адже якщо зробити неправильний вибір, то навіть перевірена строгими європейськими комісіями продукція не прослужить більше трьох років, якщо буде постійно піддаватися надмірному або недостатнього заряду.

 

З цієї причини знайдіть свою сервісну книжку, і загляньте в розділ з електроустаткування. Там обов'язково буде розділ по акумуляторів. І в ньому прописані такі оптимальні показники.

 

Ємність - це здатність вироби стабільно давати певну кількість енергії протягом 20 годин активної роботи. Саме цей показник дасть всім стандартним електричним споживачам отримувати потрібну кількість електрики, поки двигун знаходиться в сплячому стані. А при необхідності завести його в роботу, і продовжити перерване рух.

 

Потужність, або стартовий струм. Цей показник важливий в першу чергу в холодну пору року. Коли необхідна певна потужність протягом 30 секунд, щоб завести мотор в несприятливих погодних умовах. Якщо потужність достатня, то 1-2 секунд буде цілком достатньо, щоб двигун ожив, навіть в сувору зиму.

 

Габаритні розміри, дозволять безперешкодно власними силами за пару хвилин встановити новий акумулятор замість застарілого, і відправленого на переробку.

 

Завдяки цим знанням, ви зможете самостійно вибрати відповідний акумулятор у нас на сайті, і замовити його оперативну доставку в місто Турійськ. А якщо у вас виникнуть сумніви в правильності вибору, просто запитайте у консультанта. Він із задоволенням підкаже будь-яку інформацію.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар