акумулятори в Шишаках

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 134 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Шишаках? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Шишаках за помірну ціну?

 

Після покупки машини, багато автовласників в Шишаки хочуть розширити комфорт і безпеку свого транспортного засобу. Поступово, протягом декількох років машина обзаводиться сигналізацією, додатковими протитуманними і габаритними фарами, аудіо системою, відео реєстратор, підігрів сидінь, кондиціонер і ще безліч додаткових корисних функцій.

 

Але щоб всі ці прилади могли нормально функціонувати, їм необхідний досить ємний і надійний акумулятор. Старий, пропрацювавши покладені кілька років, повністю прийшов в непридатність, але як вибрати новий, з урахуванням збільшеного числа електричних споживачів.

 

Складнощі вибору АКБ

 

Справа в тому, що будь-який виробник машини прописує ідеальні характеристики джерела живлення в інструкції по експлуатації. І якщо ці дані не дотримуватися, то завод не гарантує, що машина буде нормально працювати, а встановлена ​​батарея прослужить виділений для неї проміжок часу.

 

Але все-таки існує певний зазор, в якому можна вибрати АКБ без шкоди для машини і вироби. Для різних машин це може бути різний показник: від 5 до 15% від номінальних показників.

 

Якщо ви не знаєте, наскільки можна збільшити ємність джерела живлення без ризику, можете скористатися послугою нашого інтернет магазину. Досить фахівця назвати марку, рік випуску вашого автомобіля, але при цьому не забути сказати, що на ньому встановлена ​​значна кількість електричних споживачів. І він володіючи широкими знаннями підбере оптимальний АКБ саме під ваші потреби.

 

А якщо ви захочете замовити виріб, зможе оформити доставку в Волинську область, в місто Берестечко. І через 1-2 дня ви зможете безперешкодно користуватися всіма перевагами машини, без ризику критично посадити АКБ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар