акумулятори в Покровському

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 107 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Покровському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Покровському за помірну ціну?

 

Є кілька способів допомогти водієві з міста Покровск пережити зимовий період, і максимально знизити навантаження на акумуляторну батарею в цей складний період. Фактично, небезпечні для акумулятора можуть вважатися температури нижче за показник -10 градусів, і тільки в такі обмежені дні варто строго дотримуватися наступних рекомендацій.

 

Насамперед необхідно просто повернути ключ запалювання, і дати приблизно хвилину на те, щоб всі системи приготувалися до пуску двигуна. Електричний насос заповнив усі камери паливом, і якщо це дизельний мотор, прогрілися спеціальні свічки.

Якщо на машині встановлена ​​механічна коробка передач, вичавити зчеплення, це трохи полегшить пуск двигуна в перші секунди роботи електричного стартера.

 

Якщо ви в майбутньому не хочете мати справу з проблемами взагалі, варто приділити трохи часу вибору нової акумуляторної батареї. Це повинно бути виріб з максимально можливим пусковим струмом. Саме цей показник є вирішальним, чи вистачить стартової потужності електричного стартера, щоб досить розкрутити колінчастий вал для запуску переохолодженого двигуна. Навіть дизельний мотор можна без праці запустити в найхолоднішу зиму, якщо спочатку був правильно підібраний акумулятор.

 

В інтернет-магазині  є достатній вибір якісних і надійних АКБ з підвищеним стартовим струмом від перевірених європейських, азіатських і вітчизняних виробників. Досить порадитися з консультантом, щоб гарантувати собі оптимальну покупку. А миттєва доставка в Покровск позбавить від необхідності їздити по місту в пошуках покупки.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар