Чому водії обирають Akym5?

Автор: Дата: 01.04.2019 Просмотрів: 546 Коментари: 0

Якщо поставити собі за мету, купити акумулятор можна в найрізноманітніших точках міста. Навіть на трасі, у численних заправних станцій існують невеликі стенди з самими затребуваними корпусами. Але у всіх таких стихійних точках є головний недолік - відсутність нормальних умов зберігання продукції, поки АКБ хтось купить. Саме з цієї причини, продавці не можуть дозволити запропонувати покупцеві заводську гарантію. Виробник просто не дозволяє продавати свої вироби з максимальною гарантією в таких місцях.

Є основні чинники, які цінують водії в компанії Акум5. І максимальна гарантія на акумулятори не єдиний з них.

Грамотний опис кожної позиції, із зазначенням всіх технічних характеристик, наданих заводом виробником. Для споживача дуже важливо, перед тим як купити акумулятор для авто, максимально вивчити його характеристики. Досить однієї розбіжності по полярності або фізичним розмірам, і нормально розмістити АКБ під капотом вже не вийде.

В асортименті ніколи не зустрічається прострочена продукція. Навіть якщо купити акційні пропозиції, вони мають нормальні терміни реалізації. Зниження ціни акумулятора на окремі позиції ініціатива самих виробників, а не вимушений захід з боку продавця. Якщо уважно стежити на сайті за акціями, водій може купити АКБ за зниженою вартістю, і нічого не втратити в якості.

Співробітники ніколи не відмовляють у доставці, необхідно тільки купити АКБ, а доставка буде в будь-яке місто по Україні. Якщо замовлення на акумулятор надходить з іншого міста, він отримує додаткову, надійну упаковку, маркується як товар, який не можна перевертати і в той же день передається до заданої покупцем перевізнику. Залежно від віддаленості до Києва, на доставку йде від 1 до 3 днів. Обласні центри, такі як: Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Донецька і Луганська область, Луцьк, Івано-Франківськ, Черкаси, Кропивницький, Полтава, Суми, Миколаїв, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль, Рівне й Чернігів, можуть розраховувати на 1 день товара в шляху.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар