Автомобільні акумулятори Varta Silver Dynamic

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 142 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Varta Silver Dynamic

 

Мабуть, важко знайти водія, який хоча б один раз в житті не стикався з такою проблемою, як розряджений акумулятор. Як правило, щоб виправити подібну неприємну ситуацію досить трохи зарядити АКБ за допомогою спеціального зарядного пристрою. Однак, не у всіх випадках навіть найпотужніша зарядка може «повернути до життя» акумулятор. У такому випадку постає питання про заміну старої АКБ на нову.

Сьогодні на ринку представлена ​​величезна безліч джерел живлення різних марок і брендів. Як не помилитися з вибором і підібрати якісну і довговічну АКБ з оптимальним співвідношенням ціни і якості? Відповідь проста - придбати джерело живлення Varta з серії Silver Dynamic. Німецький виробник пропонує широкий асортимент моделей АКБ з даної серії.

Кожен автовласник зможе підібрати для своєї машини батарею з найбільш підходящими технічними характеристиками.

 

Миттєвий запуск двигуна - фішка авто акумуляторів Varta Silver Dynamic

АКБ серії Silver Dynamic забезпечують швидкий запуск двигуна в будь-яких погодних умовах і забезпечують ефективну та безперебійну роботу всіх електросистем та обладнання авто.

В процесі виготовлення своєї продукції виробник використовує особливу сучасну технологію PawerFram. Саме завдяки їй АКБ має збільшений термін служби (в середньому, на тридцять відсотків). Джерела живлення прекрасно справляються з роботою по забезпеченню енергією авто в будь-яких погодних умовах.

Автомобільні акумулятори Varta Silver Dynamic - це акумуляторні батареї, які не підведуть вас в самий невідповідний момент.

 

Багаторівневі тести акумуляторних батарей Varta Silver Dynamic виключають шлюб

Перш ніж потрапити на прилавки вітчизняних автомагазинів та ринків, АКБ бренду Varta проходять множинні випробування і тести. Завдяки цьому з конвеєра виходить продукція високої якості, яка відповідає найвищим європейським вимоги і стандартам.

Автовласники по обидва боки океану вже давно змогли очинить найвищу якість АКБ німецького виробництва, які відрізняються не тільки тривалим терміном служби, а й підвищеним ступенем надійності.

 

Популярні ємності АКБ Варта Сільвер Динамік

На вітчизняному ринку АКБ Varta серії Silver Dynamic представлені джерелами живлення електроємна від 52А / ч до 110А / ч. Вони можуть бути встановлені на бензинові або ж дизельні автомобілі вітчизняного або імпортного виробництва.

5 причин, чому вам варто придбати АКБ із серії Silver Dynamic:

- мають тривалий термін експлуатації;

- максимальну потужність;

- можуть бути встановлені на авто будь-яких марок і моделей;

- мають покращені технічні характеристики;

- безперебійно працюють в найскладніших погодних умовах.

Якщо ви підшукуєте надійний, довговічний джерело живлення найвищої якості, який має підвищений рівень експлуатаційної безпеки і максимальну потужність, то АКБ серії Silver Dynamic - це саме те, що ви шукайте.

 

Купити акумулятор Varta Silver Dynamic в Києві і містах України

Varta 6СТ-61 SILVER dynamic (D21)

 

Varta 6СТ-63 SILVER dynamic (D15)

 

Varta 6СТ-63 SILVER dynamic (D39)

 

Varta 6СТ-77 SILVER dynamic (E44)

 

Varta 6СТ-85 SILVER dynamic (F18)

 

Varta 6СТ-100 SILVER dynamic (H3)

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар