Автомобільні акумулятори Varta Blue Dynamic

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 217 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Varta Blue Dynamic

Varta Blue Dynamic - популярна і затребувана на ринку серія АКБ відомого у всьому світі бренду, яка використовується, як правило, на авто з великим рівнем споживання енергії. Надійні і потужні постачальники заряду прекрасно справляються зі своєю роботою із забезпечення систем і устаткування машини необхідною енергією.

Виробник прийняв рішення зайнятися розробкою і виготовленням потужних АКБ зважаючи оснащення автовиробниками машин великою кількістю додаткового електрообладнання, яке підвищує комфортність транспортного засобу і робить використання авто більш приємним.

Багато сучасні машини оснащуються не тільки стандартною системою сигналізації, а й іншими приладами - кондиціонерами, телевізорами, навігаторами і т.п. Вони буквально «витягують» з АКБ заряд і значно його розряджають. У зв'язку з цим виникає велика ймовірність того, що будь-яка поїздка може закінчитися, не встигнувши початися. Погодьтеся, нікому не хочеться, щоб двигун не завівся в самий невідповідний момент.

Якщо ви оснастили свого «залізного коня» АКБ із серії Blue Dynamic, то подібні неприємності і сюрпризи вам не загрожують.

Виробник пропонує велику кількість моделей АКБ цієї серії, завдяки чому кожен автовласник зможе підібрати оптимальний джерело живлення для своєї марки машини.

 

Варіанти ємностей авто акумуляторів Varta Blue Dynamic

Автомобільні акумулятори Varta Blue Dynamic - це надійні, високоякісні, сучасні і довговічні джерела живлення електроємна від 36 до 100А / ч.

В процесі виробництва АКБ даної серії виробник застосовує особливу технологію «срібного легування», завдяки якій постачальники енергії мають:

- збільшену силу струму холодної прокрутки;

- більш тривалий термін безперебійної роботи.

Крім того, завдяки новій сучасній технології виробництва, АКБ в рази перевершують за технічними параметрами джерела живлення попереднього покоління.

Всі моделі АКБ мають підвищений рівень стійкості до дії корозії завдяки застосуванню литих багатокомпонентних пластини. Дешевші джерела живлення в рази поступаються за ступенем стійкості акумуляторів із серії Varta Blue Dynamic.

 

Основні плюси моделей Варта Блу Динамік

Ще одна перевага АКБ даної серії - підвищений рівень експлуатаційної безпеки. Джерела харчування оснащуються вбудованим полум'ягасником, а також спеціальною захисною кришкою. Завдяки цьому можливість спалаху АКБ або витоку електроліту виключена практично повністю.

Для зручності експлуатації і перенесення батарей на довгі відстані всі моделі оснащуються економічною ручкою.

 

На яких машинах найчастіше використовуються АКБ даної серії?

Багато виробників авто встановлюють на свої авто з базовою комплектацією АКБ серії Blue Dynamic. Серед них всесвітньо відомі компанії Ауді, Порше Кайен, Мерседес і Майбах.

Джерела живлення прекрасно себе зарекомендували під час експлуатації в умовах бездоріжжя, а також їзди в міських заторах.

 

Чому необхідно купити акумулятор Varta Blue Dynamic в інтернет-магазині Akym5.com?

Чому вам варто придбати АКБ з цієї серії?

- мають тривалий термін служби;

- підвищений рівень стійкості до дії корозії і вібрації;

- можливість установки на авто з малим, середнім і великим рівнем споживання енергії;

- можуть експлуатуватися на авто будь-яких марок і моделей;

- безперебійно працюють в складних погодних умовах;

- мають оптимальне співвідношення доступної ціни і високої якості.

Оснастіть свій автомобіль джерелом живлення серії Blue Dynamic і забудьте про проблеми з запуском двигуна на довгі роки.

 

Varta 6СТ-45 BLUE dynamic (B33)

 

Varta 6СТ-45 BLUE dynamic (B32)

 

Varta 6СТ-60 BLUE dynamic (D59)

 

Varta 6СТ-60 BLUE dynamic (D48)

 

Varta 6СТ-60 BLUE dynamic (D43)

 

Varta 6СТ-60 BLUE dynamic (D24)

 

Varta 6СТ-70 BLUE dynamic (E23)

 

Varta 6СТ-70 BLUE dynamic (E24)

 

Varta 6СТ-74 BLUE dynamic (E12)

 

Varta 6СТ-74 BLUE dynamic (E11)

 

Varta 6СТ-95 BLUE dynamic (G7)

 

Varta 6СТ-95 BLUE dynamic (G8)

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар