Акумулятори Turbo hp

Автор: Дата: 05.12.2012 Просмотрів: 156 Коментари: 0

Акумулятори Turbo hp, так само як і добре відомі акумулятори Mutlu, виробляє турецька фірма Mutlu Aku, яка є одним з найбільших постачальників акумуляторних батарей в світі. Фахівці Mutlu постійно відстежують новітні розробки в області акумуляторів і впроваджують їх у своєму виробництві. Завдяки постійним нововведенням і помірною ціною батареї Turbo hp є дуже привабливими для багатьох автомобілістів по всьому світу.

 

Завод Mutlu виробляє більше 3,5 млн. Акумуляторних батарей в рік, на ньому встановлено найсучасніше обладнання, завод сертифікований по системам якості ISO 9001, QS 9001, ISO 14001 та ISO / TS 16949.

 

У чому ж переваги акумуляторів Turbo hp?

 

 

Пластини акумуляторних батарей Turbo hp виготовляються за новітньою технологією Expanded Metal, яка передбачає деформацію (розтягнення) свинцево-кальцієвих пластин для підвищення їх корозійної стійкості. Завдяки цій технології термін служби акумулятора збільшується до 5-7 років і збільшується приблизно на 30% ток холодного пуску.

Корпус акумулятора Turbo hp виготовляється з легкого, твердого, термостійкого і корозійно-стійкого поліпропілену. Завдяки цьому забезпечується дуже висока механічна міцність і стійкість до хімічних, механічних і термічних пошкоджень при експлуатації на будь-якому автомобілі.

Електроди акумуляторних батарей Turbo hp виготовляються по кальцієвої технології (Ca / ca), при якій позитивні і негативні пластини виготовляються з кальцієво-свинцевого сплаву з різними добавками. Такі акумулятори мають дуже маленький саморазряд і втрату води, і можуть до року зберігатися практично без втрати заряду.

Позитивні пластини поміщаються в спеціальний ізолюючий конверт, що запобігає замикання між пластинами.

Акумулятори Turbo hp є необслуговувані - а це означає, що немає необхідності стежити за рівнем електроліту в батареї.

Якщо ви вирішили купити автомобільний акумулятор за розумні гроші - вибирайте батареї Turbo hp.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар