Автомобільні акумулятори Rocket

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 186 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Rocket виробляються на заводі Global Battery Co.Ltd в Південній Кореї, який входить до п'ятірки лідерів виробників акумуляторів в світі. На заводах Global Battery у виробництві акумуляторних батарей використовуються найостанніші наукові розробки. Ці батареї гарантують надійний запуск вашого автомобіля за будь-яких погодних умовах.

 

Сьогодні два заводи Global Battery виробляють близько 14 мільйонів акумуляторних батарей різного типу в рік, експортує їх більш ніж в 140 країн світу і поставляє акумулятори на складальні конвеєри KIA, DAEWOO, SSANGYONG, BMW, MAZDA, HYUNDAI.

 

Переваги акумуляторних батарей Rocket

Пластини акумуляторних батарей Rocket виготовляються за новітньою технологією Expanded Metal, яка передбачає деформацію (розтягнення) свинцево-кальцієвих пластин для підвищення їх корозійної стійкості. Ця технологія сильно зменшує величину зерен активної маси електродів, завдяки чому значно збільшує термін служби батареї.

При виготовленні пластин електродів в акумуляторах Rocket використовується свинцево-кальцієвий сплав, який сильно зменшує саморозряд батареї, сильне газоутворення і випаровування води. Зростає працездатність акумуляторної батареї при високих температурах, що виникають під капотом автомобіля, зростає пускова потужність при низьких температурах.

Межпластінчатое кріплення розташовується по центру електродів, що перешкоджає відриву пластин під час сильної вібрації.

У корпус акумулятора вбудований іскрогасник, що запобігає потраплянню зовнішньої іскри в акумулятор і можливість вибуху. Іскрогасник також запобігає витоку кислоти з батареї навіть під час сильних нахилів.

Акумулятори Rocket є необслуговуваних - а це означає, що немає необхідності стежити за рівнем електроліту в батареї. При правильній експлуатації акумулятора він працює без проблем протягом трьох років.

 

 

Пристрій автомобільних акумуляторів Rocket:

 

 

 

 

Лите межпластінчатое кріплення, дуже міцне і значно зменшує вплив на пластини при трясці.

Газовий сепаратор, що запобігає втрати електроліту шляхом повернення конденсату назад в батарею. При змінах температури акумулятора він дозволяє «дихати» батареї.

Іскрогасник, робить систему безпечної: запобігає можливість вибуху від попадання зовнішньої іскри, захищає від попадання пилу і запобігає витоку електроліту.

Термогерметічное покриття: міцне, надійне, що захищає від бруду.

Гідрометр, що дозволяє по щільності електроліту оцінити заряд акумулятора.

Конверт-сепаратор низького опору, що ізолює позитивні електроди і запобігає можливість замикання.

Корпус з поліпропілену: легкого, твердого та дуже міцного матеріалу.

Свинцево-кальцієві пластини: міцні, що знижують саморазряд, що оберігають від корозії і перезарядження.

 

 

Якщо вам потрібно купити акумулятор для свого автомобіля - зверніть увагу на батарею Rocket. Вона не підведе.

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар