Автомобільні акумулятори Bosch S5 AGM

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 194 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Bosch S5 AGM

 

Кожен сучасний автомобіль - це велика кількість інноваційних розробок в поєднанні з передовими технологіями і високоякісними запчастинами до комерційної. Велика кількість електроприладів і всіляких цифрових технологій роблять кожну поїздку в машині максимально комфортною для водія і його пасажирів. Для того, щоб авто безперебійно функціонував, необхідно забезпечити всі системи і електроніку необхідною енергією. І тут без надійного джерела електрики просто не обійтися.

Водії авто з високим рівнем споживання енергії і великою кількістю електрообладнання на борту повинні особливо ретельно підходити до процесу підбору підходящої АКБ. Адже тільки потужний і якісний джерело живлення зможе забезпечити достатнє надходження енергії.

Акумулятори Bosch S5 AGM - чеське якість за низькою ціною

Німецька компанія Bosch - один з лідерів ринку запчастин і комплектуючих, пропонує автовласникам серію надійних, довговічних і потужних АКБ для авто класу люкс. Автомобільні акумулятори Bosch S5 AGM - ідеальний вибір для тих, хто шукає високу європейську якість за доступною ціною. Джерела живлення цієї лінійки відповідають основним вимогам, стандартам безпеки і продуктивності.

Агрегати з серії S5 AGM є топовими джерелами живлення серед інших серій АКБ бренду Bosch для легкових авто.

Виробник довго трудився, щоб розробити надійні акумуляторні батареї, які могли б забезпечувати безперебійну роботу автомобіля з великою кількістю бортової електроніки.

АКБ із серії S5 AGM - найбільш підходящий варіант батарей для легковиків, оснащених системою «stop / start». Вони забезпечують швидкий запуск двигуна навіть в складних погодних умовах.

Переважна більшість сучасних АКБ відомих фірм-виробників - це повністю обслуговуються батареї, які не вимагають доливання будь-якої рідини. АКБ бренду Bosch лінійки S5 AGM - не виняток.

Фахівці компанії постійно працюють над удосконаленням своєї продукції. Впроваджуються нові технології, а в процесі виробництва АКБ використовуються самі високоякісні комплектуючі та деталі.

 

Переваги АКБ Бош S5

У порівнянні з аналогічною продукцією інших брендів, АКБ марки Bosch серії S5 AGM мають цілий ряд явних переваг:

- збільшений термін служби;

- безперебійна робота в умовах експлуатації в міському циклі;

- 100% герметичний корпус дозволяє встановлювати АКБ в моторному відсіку, багажнику або ж салоні авто;

- відмінні показники надходження заряду;

- безперебійна робота в умовах екстремальних температур;

- підвищений рівень стійкості до впливу вібрації і ударів.

 

Популярні ємності акумуляторів Bosch S5 і їх ціни

На вітчизняному ринку АКБ серії S5 AGM представлені джерелами живлення ємністю від 60 до 105 А / ч. Середня ціна акумулятора з електроємна 60 А / ч - 3 тис. Грн. Більш потужні АКБ стоять на порядок дорожче - від 7 до 9 тис. Грн.

Оснастіть свій автомобіль надійної і довговічною акумуляторною батареєю відомого німецького бренду і оціните всі переваги високої європейської якості.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар