акумулятори в Запоріжжі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 227 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Запоріжжі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Запоріжжі за помірну ціну?

 

Сучасні джерела живлення для найрізноманітніших машин, це досить складне і технічно досконале виріб. Але його дуже швидко можна привести в непридатність, якщо купувати не керуючись правилами підбору рекомендованими заводом виробником. Якщо всі критерії будуть враховані, сертифікований АКБ прослужить мінімум п'ять років, а в деяких ситуаціях можлива експлуатація до 7 років поспіль.

 

На ринках Запоріжжя представлені безліч найрізноманітніших акумуляторів, як відомих брендів, так і сумнівного походження АКБ без розпізнавальних знаків. Щоб не стати покупцем підробки, не варто зв'язуватися з заздалегідь сумнівної продукцією. І зупинити свій вибір на перевірених часом постачальників.

 

Не менш важлива частина підбору джерела живлення полягає в технічних характеристиках. Інженери ще в процесі створення машини прорахували оптимальні показники батареї, при яких вона буде повністю обслуговувати всіх електричних споживачів. Але при цьому, штатний генератор зможе вчасно її заряджати до номінальних показників.

 

Фізичні розміри так само написані в інструкції по експлуатації. Також варто звернути увагу на тип кріплення і розташування клем. Це досить багато інформації, але вся вона важлива буде для подальшої експлуатації. Якщо ви не впевнені, що впораєтеся самостійно з покупкою АКБ в Запоріжжі, наші фахівці можуть допомогти в цьому. Досить назвати марку автомобіля і рік випуску, щоб вони запропонували на вибір кілька типів АКБ ідеально підходять для вашого автомобіля. Працюючи з виробниками напряму, магазин може запропонувати саму доступну ціну, навіть на акумулятори європейського виробництва.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар