акумулятори в Яготині

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 130 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Яготині? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Яготині за помірну ціну?

 

З приходом перших холодів, автомобілісти в Яготині будуть свідками, як вранці не кожен з них зможе завести свій автомобіль. А головною причиною такого нещастя найчастіше виступає втомлена акумуляторна батарея. Якщо влітку цей гріх можна було легко пропустити, то з приходом холодів він повністю показав себе з поганої сторони. Вилікувати цю проблему неможливо, так як АКБ відноситься до витратних матеріалів, він підлягає тільки повну заміну на новий товар.

 

А ось і поради, за якими будь-який власник машини в Яготині зможе самостійно підібрати у нас на сайті відповідний акумулятор.

 

  1. Дата виробництва джерела живлення не повинна перевищувати протягом року. Оптимальним варіантом вважається випуск до 6 місяців. За цей час всередині корпусу ще не починаються незворотні наслідки сульфитации. Які неможливо повернути назад.
  2. Ємність батареї повинна повністю збігатися з оптимальними характеристиками, рекомендованими заводом виробником машини. Справа в тому, що штатний генератор розрахований тільки на певну кількість видаваної енергії, і зміна ємності призведе до некоректної роботи джерела живлення.
  3. Зверніть на полярність батареї у вас під капотом. Вона буває і зворотній. Якщо допустити покупку такого джерела живлення, з технічного боку нічого страшного немає, а ось силові дроти можуть і не дотягнутися до клем. В цьому випадку доведеться оформляти повернення.
  4. В залежності від виробника, вартість батареї може значно змінюватися. Справа в тому, що у кожного виробника є свої технології у виробництві. Тут вже потрібно орієнтуватися на специфічні умови експлуатації в Яготині.

 

У будь-якому випадку, в нашому магазині настільки широкий вибір вітчизняної та зарубіжної продукції, що складно уявити випадок, щоб не знайшлося відповідного АКБ для вашої машини.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар