акумулятори в Володимир-Волинському

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 278 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Володимир-Волинському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Володимир-Волинському за помірну ціну?

 

Після покупки нової машини вона кілька років справно їздить по дорогах Володимира-Волинського, і є незамінним помічником в повсякденних справах. Щоб підвищити комфорт від її експлуатації, багато водіїв, поступово встановлюють на неї додаткові прилади.

 

Сигналізація допомагає захистити машину, поки ви перебуваєте далеко від неї. Електричні склопідйомники полегшують водіння. Додаткові фари і габаритні вогні роблять машину помітнішою і зменшують ризик ДТП. Підігрів сидінь робить поїздку комфортніше в холодну пору року, не викликаючи дискомфорту від зіткнення тіла з холодною поверхнею сидіння.

 

Але все це додає навантаження, як для штатного генератора, так і акумуляторної батареї. Якщо штатна батарея ще справлялася з такою роботою, то установка декількох останніх оновлень напевно привела до швидкого виходу з ладу.

 

Купівля нового джерела живлення у Володимирі-Волинському повинна враховувати підвищену витрату електрики, але водночас не приводити до підвищених навантажень з боку генератора. Всі ці дані досить складно врахувати непідготовленій людині. Але, в більшості випадком це і не потрібно.

 

У нашому магазині є сотні різноманітних акумуляторів. І фахівець легко зможе підібрати саме те, що оптимально буде відповідати саме вашому автомобілю. Зателефонуйте, і дайте відповідь на кілька питань. Обов'язково скажіть, які додаткові прилади ви встановили. Все інше зробить фахівець. Після замовлення, батарея одразу вирушити до Володимира-Волинського, і через два дні ви зможете встановити її на свій автомобіль. Ніякі додаткові прилади не стануть причиною передчасного виходу з ладу нового АКБ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар