акумулятори в Цюрупинську

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 182 Коментари: 0

 

Шукаєте автомобільні акумулятори в Цюрупинську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Цюрупинську за помірну ціну?

 

З приходом холодів частина машин так і не виїжджає за межі своїх стоянок і гаражів в Цюрупинську. А все тому, що їх акумулятори були занадто втомленими, і не змогли нормально пережити зниження температури. А якби водії таких машин вчасно замінили АКБ, то змогли б кожен день використовувати транспортний засіб за призначенням.

 

І щоб не допустити простою машини, і не бігати по місту в пошуках першого-ліпшого акумулятора, варто витратити трохи часу і купити підходящий джерело живлення. Який прослужить більше одного сезону, і дозволить подарувати машині надійність в будь-який час року.

 

Що для цього необхідно?

 

Перед тим як замовляти в нашому інтернет-магазині акумулятор для свого транспортного засобу в місті Цюрупинськ, необхідно точно знати, якими параметрами він повинен володіти. Мало знати тільки ємність АКБ, так як крім цього параметра в сучасних машинах важливі й інші характеристики.

 

Розташування клем тип корпусу допоможуть уникнути переробки силових проводом, і поверненню вироби в магазин. Щоб потім ще раз зробити замовлення, тільки вже з правильними рисами.

 

Тип кріплення дозволить практично миттєво закріпити покупку, і не робити значних переробок. Якщо у вас машина зроблена на азіатському ринку, то швидше за все на штатному місці передбачено нижнє кріплення. А у європейських аналогів найчастіше зустрічається верхнє кріплення АКБ.

 

Щоб на 100% бути впевненими, що ви робите правильну покупку, можете перевірити свої дані у консультанта по телефону. Він допоможе зробити точний вибір, з урахуванням безлічі даних, про які ви могли випадково забути. І відправити покупку прямою поставкою в Херсонську область, місто Цюрупинськ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар