акумулятори в Токмаку

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 178 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Токмаку? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Токмаку за помірну ціну?

 

Будь-який водій в місті Токмак хоче мати можливість замовляти для своєї машини тільки якісні витратні матеріали. Адже саме завдяки їм авто може гарантувати своєму власникові максимальну надійність і довговічність. Не виключенням є і акумуляторна батарея. Не секрет, якщо підібрати якісну батарею, від надійного виробника, і відповідає всім запитам заводу виробника машини, то такий виріб прослужить під капотом мінімум 5 років. А в деяких випадках можлива безвідмовна робота протягом семи років поспіль.

 

Але, щоб це відбулося, необхідно, як мінімум купувати дійсно якісну продукцію від заводу виробника. І відмовитися від покупки недорогої продукції сумнівного походження з низьким гарантійним періодом обслуговування. Інтернет-магазин від компанії Акум5 зібрав у себе на полицях тільки кращих виробників з Азії, Європи і України. І може впевнено запропонувати максимальний гарантійний період. Так, немов ви купуєте виріб безпосередньо на заводі виробника.

 

Необхідно тільки точно знати, якими характеристиками повинна володіти акумуляторна батарея саме для вашого автомобіля. Цю інформацію можна подивитися в інструкції по експлуатації або технічної документації. Вона продавалася разом з машиною. Але якщо з якої-небудь причини ця інформація була загублена, консультант в інтернет магазині зможе підібрати АКБ замість вас. Для цього йому буде потрібно від вас тільки марка автомобіля, його модель і об'єм двигуна під капотом. А персональна доставка дозволить привезти покупку в Токмак максимум за 2 дні.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар