акумулятори в Тернівці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 117 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Тернівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Тернівці за помірну ціну?

 

Незважаючи на те, що Тернівка знаходиться не так далеко від великого промислового міста як Дніпро, немає необхідності витрачати великі гроші на поїздку. Якщо є можливість замовити нову акумуляторну батарею з безпосередньою доставкою в населений пункт. Це дозволить в значній мірі економити сімейний бюджет, але при цьому не ризикувати якістю, так як на полицях інтернет-магазину зібрані тільки якісні і перевірені джерела живлення, вироблені в Азії, Європі та на вітчизняних заводах.

 

Для кожної машини потрібен свій акумулятор, який рекомендований виробником авто. І якщо не дотримуватися цих рекомендацій, то в найкращому випадку покупка прослужить під капотом один рік, і її необхідно буде купувати знову. А в гіршому, це призведе до серйозних порушень в роботі електроніки автомобіля і подальшого дорогого ремонту.

 

Тому перед тим як зробити покупку, необхідно знайти інструкцію по експлуатації в ній знайти розділ присвячений акумуляторів. У ньому будуть оптимальні характеристики, якими повинен володіти джерело живлення саме під характеристики вашого автомобіля. І головні з них це:

 

  1. Габаритні розміри батареї краще не порушувати, особливо якщо покупка робиться для сучасного транспортного засобу. Під капотом такої машини все одно буде обмежений простір, і більша покупка просто не поміститься. Доведеться робити повернення і заново підбирати АКБ.
  2. Показник ємності безпосередньо впливає на фізичні розміри. І якщо вам необхідний більш ємний акумулятор, то варто доглянути покупку у найбільш популярних виробників. В їх лінійці є сучасні технології, що дозволяють в стандартний за габаритами корпус розмістити більшу кількість пластин. Отже, підвищити ємність.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар