акумулятори в Стрию

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 140 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Стрию? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Стрию за помірну ціну?

 

Багато починаючі і досвідчені автомобілісти Стрия задаються питанням: - Як з такого широкого розмаїття вибрати єдино правильний акумулятор? На жаль, навіть найкращий не може служити вічно, і приходить день, коли необхідно купити новий АКБ. Ось тут і допоможе ця коротка стаття.

 

Якщо підійти до цього питання досить уважно, то наступний джерело живлення прослужить під капотом значно довше, ніж попередній. А все тому, що водій має можливість самостійно вибрати кращу якість, з широкої лінійки інтернет-магазину.

 

Ні в якому разі не варто економити, і купувати виріб з меншою від необхідної ємністю. Малопотужний апарат не зможе в повній мірі задовольняти потребу автомобіля в енергії, і дуже швидко вийде з ладу. З приходом зими, коли будь-яка батарея втрачає частину своєї номінальної потужності через холод, невелика взагалі її втратить, і залишків вистачить тільки на 1-2 спроби завести мотор.

 

Сучасні автомобілі не мають під капотом багато вільного простору, і місце під акумулятор буде рівно таким, наскільки його розрахували інженери. Не варто купувати занадто велику ємність, вона просто фізично не поміститься на штатному місці. Щоб уникнути ситуації, коли довжина проводів буде недостатньою для приєднання клем, необхідно дотримуватися рекомендовану полярність.

 

Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно правильно вибрати акумулятор з великого асортименту для своєї машини в місті Стрий, довірте цю роботу фахівцям. Просто зателефонуйте по одному з номерів телефону на сайті, та відповідаючи на прості запитання допоможіть собі підібрати оптимальний за всіма параметрами АКБ. Максимум два дні доставки, і акумулятор з гарантією буде у вас в руках.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар