акумулятори в Ставище

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 165 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ставище? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ставище за помірну ціну?

 

Для того щоб правильно підібрати акумулятор для своєї машини в селищі Ставище, необхідно дізнатися, якими технічними характеристиками він повинен володіти з сервісної книжки до авто. Будь-яка машина продається разом з докладною інструкцією по експлуатації. У ній є багато корисної інформації, в тому числі, і про те, як вибрати оптимальний джерело живлення. Є певні технічні дані, на які можна орієнтуватися, але що робити, якщо з моменту покупки пройшло вже кілька років, а за цей час власник встиг встановити досить багато додаткових електричних споживачів.

 

Навігація, відео реєстратор, потужна аудіосистема, підігрів сидінь, дзеркал і заднього скла, кондиціонер і додаткові фари проти туману. Все це вимагає додаткової енергії, і стандартна АКБ може не впоратися з поставленим завданням. Але, багато виробників не говорять про те, що їхні машини можуть впоратися з джерелом живлення трохи більшого обсягу, ніж це прописано в інструкції по експлуатації. Зазвичай, цей показник на 5-15% більше номінального. Але, точно відповісти на це питання зможуть тільки фахівці.

 

Якщо ви встановили на свою машину додаткове електричне обладнання, і побоюєтеся, що стандартна батарея не потягне таке навантаження, просто зателефонуйте по одному з номерів телефонів на сайті інтернет-магазину http://1249595.nobrandl.web.hosting-test.net. Грамотний консультант, знаючи марку і модель вашої машини, а також об'єм двигуна, зможе підказати, який саме акумулятор буде прекрасно працювати під капотом машини в Ставище. А наявність тривалого гарантійного терміну і можливості доставки безпосередньо на вашу адресу припаде до смаку будь-якому водієві легкового і вантажного автомобіля.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар