акумулятори в Смілі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 140 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Смілі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Смілі за помірну ціну?

 

З приходом холодів частина водіїв у місті Сміла відчує на власному досвіді, що вчасно не куплена нова акумуляторна батарея не зможе витримати першого морозу. І залишкового електрики точно не вистачить, щоб впевнено завести мотор машини. Але не варто турбуватися, за допомогою нашого сайту можна дуже швидко підібрати оптимальний джерело живлення для будь-якого транспортного засобу.

 

Але перед тим як почати вибирати, необхідно знати про деякі дуже важливі моменти вибору. Ємність, стартовий струм, габаритні розміри і положення клем повинні строго відповідати рекомендаціям заводу з виробництва вашої машини.

 

Положення клем або полярність джерела живлення буває лише двох типів: пряма і зворотна полярність. Для деяких водіїв це може здатися дрібницею, але насправді це досить важливий фактор, з яким варто рахуватися. Неправильно обрана полярність і неуважність при підключенні приведуть короткого замикання. І в найкращому разі до виходу з ладу АКБ і всієї електричної системи машини. У найгіршому випадку це призведе до пожежі і вибуху.

 

Габаритні розміри представлені кількома стандартами, на які орієнтуються не тільки виробники акумуляторів, але і виробники автомобілів. Це дозволяє стандартизувати місце під установку АКБ, і не виділяти для цього занадто великий простір. Правильно підібрана батарея дуже просто і надійно встановиться на штатне місце, і не буде причиною аварії або короткого замикання через ненадійного кріплення.

 

Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно впоратися з усіма умовами підбору батареї для машини в місті Сміла, зверніться за телефоном до нашого консультанта. Відповідаючи на кілька його питань можна дуже швидко отримати відповідь щодо оптимального вибору акумулятора для вашого авто.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар