акумулятори в Славутичі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 128 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Славутичі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Славутичі за помірну ціну?

 

Водіям міста Славутич пощастило, вони живуть набагато ближче до столиці, і мають можливість самостійно поїхати до великого міста і вибрати саме той акумулятор, який найкраще підійде для машини. Але з приходом інтернет технологій і можливості зробити замовлення через інтернет це не обов'язково.

 

Єдине, перед тим як замовляти новий акумулятор, необхідно переконатися, що старий повністю виробив свій ресурс і не може далі експлуатуватися. Для цього є досить простий спосіб, але не його реалізацію буде потрібно наявність зарядного пристрою. ЗУ має бути в комплектації будь-якого сучасного водія. Вони досить компактні і прості в експлуатації, і не вимагають спеціальних знань від автомобіліста.

 

Отже, для того щоб перевірити здатність тримати заряд саме вашого акумулятора, його попередньо необхідно посадити за допомогою звичайної їзди по повсякденних справ. Щоб це сталося швидше, намагайтеся включати якомога більше різноманітних споживачів електрики. Це може бути ближнє світло фар навіть у світлий час доби, вентилятор обігрівача або вентиляції, аудіосистему і т.д. Головне, щоб через кілька днів у вас був добре посаджений АКБ який терміново потребує звичайну зарядку за допомогою ЗУ.

 

Поставте на приладі стандартні для акумулятора значення струму і ампер. І засічіть скільки буде потрібно часу, щоб зарядити пристрій на максимум. Якщо менше трьох годин, значить акумулятор вийшов з ладу ще минулого тижня. До шести годин - його необхідно поміняти до настання холодів. Якщо в межах 10-12 годин, значить він знаходиться в чудовому стані.

 

Наш інтернет магазин готовий запропонувати покупцям найкращі світові бренди АКБ для будь-яких транспортних засобів. А надійна система доставки привезе новий акумулятор в Славутич на наступний день після замовлення.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар