акумулятори в Славуті

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 153 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Славуті? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Славуті за помірну ціну?

 

Щоб безпомилково купити акумулятор на свою машину в місті Славута, необхідно добре розбиратися в технічних характеристиках автомобіля. Але в цій нелегкій занятті може допомогти ця коротка стаття. Вона вкаже на основні характеристики, які найбільше впливають на вибір АКБ для будь-який легковий і вантажний машини.

 

Струм стартера багато водіїв ігнорують. А даремно, в нашому непростому кліматі, в зимовий період температура може падати досить сильно. І загусла змащення не дасть нормально провертатися колінчастого валу. Всі механізми будуть скуті холодом, і для того щоб електричний стартер зміг запустити мотор в роботу, йому буде потрібно вся доступна потужність акумулятора. Підвищений струм стартера дасть фору всім водіям, хто вибере відповідне джерело живлення.

 

Багато водіїв помилково вважають, що чим вище ємність акумулятора, тим це краще для машини. Але насправді це не так. Високий показник ємності вимагає великого по продуктивності генератора. А стандартний, швидше за все, просто не впорається з завданням. І в такому випадку батарея буде постійно перебувати в частково розрядженому стані. Це негативно позначиться на тривалості її служби, і через два або три сезони знову буде потрібно купувати акумулятор.

 

Положення і форма клем на перший погляд не так важливі. І з цим можна погодитися, якщо у вас є час і можливість переробляти не відповідають довжині і формі дроти, якщо покупка буде невдалою. Після переробки ніхто не дасть гарантію, що вона відбудеться вдало, і в якийсь момент не відбудеться коротке замикання.

 

Щоб цього не сталося, вибирайте в нашому інтернет-магазині тільки ту продукцію, яка строго відповідає потребам саме вашого комп'ютера. А якщо у вас є сумніви щодо вибору, просто перевірте свій вибір за допомогою підказки з боку консультанта по телефону.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар