акумулятори в Шумську

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 168 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Шумську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Шумську за помірну ціну?

 

У сучасному світі з кожним готовий стає все більше автомобілів. А якісні витратні матеріали дозволяють водіям менше приділяти уваги ремонту, і більше проводити часу за кермом. Завдяки нашому інтернет-магазину, жителі Шумська можуть дозволити замовляти собі точно такі ж акумулятори, як і жителі нашої столиці. І добитися максимальної надійності свого транспортного засобу, навіть в холодну пору року.

 

Житомирська область знаходиться в південній частині нашої країни. Але так як вона досить рівнинна, північні вітри добираються і сюди. І як тільки температура опускається нижче нуля, старі і втомлені акумулятори починають давати знати про свою старість.

 

Як зрозуміти, що АКБ пора міняти

 

Є кілька причин, за якими варто серйозно задуматися про термінову покупку нового джерела живлення.

  1. Увечері, коли ви ставите машину на стоянку в Шумську, прилади показую заряд батареї близький до максимального показника. А поворот ключа запалювання вранці, демонструє зовсім іншу картинку. Заряд стрімко зменшився, незважаючи на те, що всі споживачі були відключені.
  2. Якщо ви штучно намагаєтеся зарядити сильно посаджену батарею, цей процес відбувається підозріло швидко. Це означає, що корисна ємність вироби настільки маленька, що зарядка справляється із завданням дуже швидко. Але це дуже погано для машини, так як такий ємності вистачить всього на 1-2 рази завести машину.

 

Як купити нове джерело

 

Немає необхідності їхати у велике місто, щоб знайти достатній вибір акумуляторів. Всі машини різні, але в нашому магазині є АКБ для кожної з них. Досить тільки підібрати саме той, який рекомендований заводом виробником, і замовити доставку в Житомирську область, місто Шумськ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар