акумулятори в Шостці

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 225 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Шостці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Шостці за помірну ціну?

 

Багато автомобілістів в Шостці, купуючи свою першу машину не знають, коли і як потрібно міняти акумулятор. І якщо машина була нова з салону, то про покупку нового АКБ можна не переживати. А ось власникам старого автомобіля, варто про це замислитися в першу чергу.

 

Не часто старий власник перед продажем машини піклується про таке дорогому расходном матеріалі як акумулятор і залишає той, який стояв до цього. А новий власник може і не розбиратися в таких тонкощах. Але варто придивитися до роботи машини, щоб зрозуміти, батарея ще жива, чи вимагає термінової заміни.

 

Головний фактор, до якого варто придивитися. Після поїздки по місту, коли ви ставите машину в гараж, на показниках приладу буде показано, що АКБ повністю заряджений, або заряд максимально близький до номінального показника. Це добре, і якщо вранці цей показник не зміниться, то значить з джерелом все добре. Але якщо після повороту ключа прилад показує низький заряд, значить всередині корпусу джерела є пошкодження, і він природним чином втрачає заряд. Необхідно підготуватися до покупки нового АКБ.

 

Якщо уважно оглянувши акумулятор, ви виявили проблеми з акумулятором, це говорить про те, що з ним дуже погано поводилися, і його просто необхідно терміново замінити. Так як він може призвести до протікання електроліту в будь-який момент. А це призведе до серйозних пошкоджень автомобіля в Шостці.

 

Наш магазин зібрав на своїх полицях тільки найкращу продукцію від найрізноманітніших світових виробників. Є навіть кращі вітчизняні виробники. І ви зможете без зусиль підібрати той АКБ, який найкраще задовольнить потреби вашої машини.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар