акумулятори в Сараті

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 121 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Сараті? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Сараті за помірну ціну?

 

На півдні України в Одеській області температура влітку може значно підніматися. А сухий приморське повітря забирає вологу. Про це добре відомо водіям з селища Сарата. Експлуатація автомобілів в літній період пов'язана з додатковими труднощами. Необхідно постійно стежити за рівнем електроліту в банках акумулятора.

 

Але, це не обов'язково необхідно робити, якщо спочатку купити АКБ з повністю обслуговуються корпусом. Це дуже зручно, так як економить в значній мірі час. Спеціальна верхня кришка вчасно вловлює пари води, конденсує їх в спеціальному лабіринті, і вчасно повертає їх назад в банки. Цей повністю замкнутий цикл може подарувати водіям з Сарати більш тривалий термін служби джерела живлення.

 

Крім цього, не обслуговуються батареї виготовляються за спеціальною технологією, коли в свинцеві пластини додають невелику кількість кальцію. Він не дає в процесі активної роботи вироби доводити електроліт до кипіння. Кипіння головний ворог передчасної втрати вологи з банок. Сучасний підхід у виготовленні пластин і верхня кришка можуть назавжди позбавити водіїв від необхідності регулярно перевіряти акумулятор в літній період.

 

Інтернет-магазин Акум5 зібрав у себе на складі тільки кращих азіатських, європейських та вітчизняних представників акумуляторної продукції. Серед широкого асортименту дуже просто підібрати підходяще виріб. Досить перейти за посиланням  і скористатися автоматичним підбором за назвою і маркою авто, щоб протягом декількох хвилин підібрати оптимальну покупку.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар