акумулятори в Самборі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 157 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Самборі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Самборі за помірну ціну?

 

Багато водіїв міста Самбір працюють в сфері таксі. Великий потік туристів в будь-який час року може подарувати основне робоче місце всім, у кого є автомобіль. Але для того щоб щодня виїжджати на дороги і дарувати максимальний комфорт і надійність своїм пасажирам, необхідно щоб двигун упевнено запускався при будь-яких погодних умовах.

 

Не секрет, що в зимовий період в Карпатських горах може бути досить холодно. І не кожен акумулятор може впевнено запускати мотор в таких складних кліматичних умовах. Необхідний досить якісний і перевірений екземпляр, щоб поставити його на машину таксі. Перед покупкою обов'язково необхідно врахувати два важливі чинники.

 

Ємність повинна бути трохи більше від рекомендованої. Але, не кожна машина може розмістити в підкапотному просторі збільшену батарею. Є невелика група виробників, завдяки певним технологіям виготовлення, у яких вийшло в стандартний корпус розмістити більш ємну начинку. Це дуже зручно спеціально для таких випадків. У водія завжди буде запас ємності для будь-яких непередбачених ситуацій.

 

Стартовий струм краще вибирати трохи більше від рекомендацій виробника. Аналогічно, чим більше ємність у акумулятора, тим вище показник стартового струму. Це дуже корисна характеристика, так як дозволить впевнено запустити навіть дизельний мотор в 40 градусний мороз.

 

Компанія Акум5 має у себе в наявності кілька виробників акумуляторів, в лінійці яких є нестандартні батареї зі збільшеним на кілька відсотків ємністю. Як показує практика, ці кілька відсотків можуть зіграти важливу роль в повсякденній експлуатації машини в Самборі. Досить перейти за посиланням  і зробити покупку з доставкою на свою адресу.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар