акумулятори в Рожищах

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 118 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Рожищах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Рожищах за помірну ціну?

 

Не всі водії в місті Рожище використовують автомобіль щодня для поїздок на роботу і в особистих справах. У багатьох робота розташована не далеко від будинку, і необхідності в щоденних поїздках немає. Автомобіль використовується у вихідні, щоб всією сім'єю вибратися на природу або в черговий раз покататися на Шацькі озера. У моменти простою не кожна акумуляторна батарея може благополучно простоювати кілька днів, і не збирати на свої свинцеві пластини сульфітацію.

 

Але, яку технологію краще всього вибирати для автомобілістів, які нерегулярно використовують автомобіль для поїздок? Від це розповість ця коротка стаття. Інженери регулярно задавалися цим питанням. Що необхідно зробити з батареєю, щоб вона прекрасно витримувала тривалий простій в гаражі або на стоянці. І рішення було знайдено. В ході експериментів виявилося, що досить покрити свинець тонким шаром срібла, і сульфітація не може дістатися до крихкого металу. Так, саме цей інгредієнт дозволяє один раз купити акумулятор, і користуватися ним протягом кількох років, не переживаючи за нерегулярне його використання.

 

Але срібло допомагає не тільки при сульфітації. Як показали подальші експерименти, такі АКБ володіють зниженою здатністю до саморазряду. Тобто, водієві не варто переживати, що довгий простій призведе критичної втрати заряду, і залишкового не вистачить, щоб своїми силами запустити двигун в роботу. Втрата настільки незначна, що про неї можна не згадувати.

 

У магазині АКУМ5 є достатній вибір акумуляторів виготовлених із застосуванням срібла. Досить зайти на сайт , щоб за допомогою спеціального підбору за кілька хвилин вибрати оптимальний АКБ, і замовити його доставку в місто Рожище.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар