акумулятори в Ромнах

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 146 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ромнах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ромнах за помірну ціну?

 

Акумулятор в будь-якій машині це всього лише витратний матеріал. І в міру його використання доведеться час від часу стикатися з ситуацією покупки нового АКБ. Але не варто відразу бігти купувати нову батарею, якщо стара батарея з якої-небудь причини перестала заряджатися. Причин цьому може бути декілька.

 

Але перед тим як вирушати на СТО в Ромни, можна провести досить простий тест, який покаже, причина в акумуляторі або в іншому електрообладнанні. Якщо ви, прокидаючись вранці, помічаєте, що напередодні практично повністю заряджена акумуляторна батарея значно втратила частину своєї ємності, це може сигналізувати, одночасно про дві речі. Але, як ми писали вище, спочатку виконаємо простий тест.

 

Необхідно протягом дня звичайними поїздками у справах довести заряд АКБ по можливості до максимального значення. У цьому допоможе спеціальний прилад на панелі машини, або звичайний тестер, який є в господарстві практично будь-якого чоловіка. По приїзду додому, або на стоянку, не забудьте підняти капот, і відключити клеми від машини. Це варто робити тільки в тому випадку, якщо машина знаходиться на стоянці, що охороняється в Ромни, а не під сигналізацією під вікнами квартири. У другому випадку краще пожертвувати кількома гривнями, але завершити експеримент в надійному місці.

 

Прийшовши вранці, і підключивши акумулятор назад, відразу подивіться на прилади. Якщо вони покажуть що акумулятор розрядився на 50% і більше, значить його необхідно міняти. Це він винен в тому, що не може зберігати енергію в своєму корпусі. Якщо ємність буде в нормі, то причиною втрати електрики є сама машина, або один з приладів. Тоді доведеться їхати в СТО.

 

А для покупки нового акумулятора найкраще звернутися в інтернет-магазин . Саме тут є широкий вибір нових джерел живлення від світових виробників з розширеною заводською гарантією.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар