акумулятори в Рені

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 288 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Рені? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Рені за помірну ціну?

 

Місто Рені розташований в самій західній частині нашої країни, на півдні Одеської області. Близькість кордону дає йому деяку перевагу, але з іншого боку в місто дуже часто поставляється неякісна продукція, вироблена в інших країнах. І під приводом імпорту продається автомобілістам. Такі акумулятори мають сумнівне походження, і як часто буває, в кінці першого року життя виходять з ладу. Щоб не потрапляти на виверти шахраїв, необхідно купувати тільки перевірені часом і тисячами інших покупців магазинах.

 

Перед покупкою необхідно обов'язково дізнатися, який саме акумулятор потрібен саме для вашого транспортного засобу. Адже для маленької малолітражки і великої вантажівки це будуть абсолютно різні джерела живлення. Як за фізичними розмірами, так і по ємності. Найпростішим способом дізнатися який потрібен акумулятор, це заглянути під капот або в акумуляторний відсік вантажівки. Там ви знайдете стару батарею, доживає останні кілька днів.

 

Якщо уважно придивитися, то на корпусі можна буде знайти спеціальну етикетку, на якій будуть прописані всі необхідні технічні дані. Саме вони є найбільш оптимальними за характеристиками, якщо в процесі експлуатації ви не встановили на машину багато додаткового електричного обладнання. Якщо це сталося, необхідно вчинити іншим способом.

 

Зверніться до фахівців з інтернет-магазину Акум5 за адресою . Досить назвати марку своєї машини, модель, об'єм двигуна і обов'язково сказати, що на неї було встановлено багато додаткових електричних приладів. І фахівець максимально швидко підбере оптимальний варіант акумулятора саме під ваші запити. А служба доставки за кілька днів доставить покупку в Рені з заповненим гарантійним талоном на 24 місяці з моменту продажу.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар