акумулятори в Роздільній

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 147 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Роздільній? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Роздільній за помірну ціну?

 

Одним з найбільш неприємних для будь-якого водія моментом в експлуатації машини в Роздільному, можна назвати раптовий вихід з ладу акумулятора. Здавалося, ще тиждень тому машина впевнено заводилася з першої секунди роботи стартера, а сьогодні вранці стартер не зміг зробити і одного повного обороту колінчастого валу. Але цього можна було б уникнути, якщо уважно придивитися до поведінки машини напередодні.

 

Є певні причини, за якими можна судити про те, що зовсім скоро водієві потрібно купувати нове джерело живлення. Перша з них, це з приходом холодів, поступово, машина починає менш впевнено заводитися. Головне не упустити цей момент, і вчасно його розпізнати. Сильно «втомлена» батарея в теплу пору року може запускати мотор авто функціонуючи всього на 25% від номінальної ємності. Але досить опуститися навколишнього температурі до 10 градусів за Цельсієм, і вона вже не в змозі буде запустити двигун навіть один раз.

 

Якщо простежити за показником приладу на панелі в машині, який відповідає за заряд АКБ, то щоранку, не залежно від пробігу напередодні, він стабільно буде показувати значну втрату ємності всього за одну ніч. Це свідчить про те, що всередині корпусу почалися руйнівні процеси, які неможливо зупинити. І незначні короткі замикання ланцюгів між пластинами призводять до значної втрати енергії.

 

Виправити цю ситуацію неможливо. Єдиним правильним рішенням для будь-якого водія з селища Роздільна, буде звернутися в інтернет-магазин , щоб замовити нову, якісну акумуляторну батарею від одного зі світових виробників.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар