акумулятори в Приморському

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 120 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Приморському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Приморському за помірну ціну?

 

У сучасному місті Приморську в Запорізькій області є досить автомобілістів експлуатують сучасні машини, що працюють за принципом Старт / Стоп. Цю технологію не так давно придумали в Європі, щоб значно економити паливо в міському циклі експлуатації. Двигун в таких машинах кожен раз автоматично перестає працювати, якщо зупиняється на світлофорі або потрапляє в пробки. І миттєво заводиться, якщо натиснути ногою на педаль акселератора. Це дуже зручно, так як дозволяє знизити витрату палива до 20%.

 

Але коли настає момент заміни старої батареї на нову, звичайна для таких авто не підходить, і необхідно шукати відповідний акумулятор. Найоптимальнішою технологією, яка найкраще справляється з такими великими навантаженнями на електричну систему можна назвати AGM. У корпусі таких батарей немає звичного для всіх рідкого електроліту, його замінює незвичайний гель. Він набагато краще проводить електрику, і дозволяє АКБ відновлюватися за лічені хвилини, після чергового запуску мотора на світлофорі.

 

Крім цього технологія AGM має ряд інших переваг, які вона може подарувати будь-якому власникові машини з Приморська, що працює за системою Start / Stop. Корпус пристрою повністю герметичний, і може працювати в будь-якому положенні. Немає необхідності розміщувати його строго горизонтально. Він може ефективно працювати в будь-якому положенні. Відсутність вентиляції дозволяє виключити виділення пристроєм небезпечних для життя і здоров'я газів. АКБ можна встановлювати не тільки під капот, але і в салон машини.

 

В інтернет магазині компанії Акум5 в наявності є декілька світових виробників акумуляторів такого типу. Досить зайти на сайт , і за допомогою автоматичного підбору вибрати оптимальний акумулятор саме для свого типу машини.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар