акумулятори в Полтаві

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 137 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Полтаві? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Полтаві за помірну ціну?

 

Будь-який автомобіліст в Полтаві практично не згадує про акумулятор в своїй машині, поки в одну з чергових спроб машина почне заводитися з великими труднощами. І якщо замінити джерело живлення на гідний за характеристиками, то він буде служити не менше п'яти років, без необхідності його обслуговувати.

 

Але що потрібно враховувати, при виборі АКБ для свого автомобіля? Насамперед необхідно відкрити інструкцію по експлуатації авто на потрібній сторінці, і подивитися, якими характеристиками повинна володіти батарея, щоб вона ідеально підходила для машини.

 

Інженери дуже точно прорахували всіх споживачів електрики, і врахували можливі додаткові пристрої: магнітола, сигналізація, склопідйомники. І вивели номінальний показник ємності батареї. Якщо додаткових пристроїв трохи більше, можна взяти батарею підвищеної ємності, але не більше ніж на 10-15%, щоб генератор міг нормально її заряджати.

 

Фізичні розміри АКБ повинні бути строго дотримані. Тим більше, що в світі практично всі батареї мають певний стандарт. І більшість серйозних виробників їх дотримуються. Просто уточніть розміри пристрою, і який тип клем і кріплення воно повинно мати. Цього цілком достатньо, щоб з цією інформацією можна було купити акумулятор в Полтаві.

 

Не варто економити на джерелі живлення, і купувати його невідомої марки або з сумнівною репутацією. Якщо на нього немає сертифікатів якості, швидше за все перед покупцем стоїть підробка.

 

У нашому магазині представлена ​​тільки сертифікована продукція від різних світових виробників. І покупець з Полтави може бути абсолютно впевненим, що купуючи АКБ для свого автомобіля, він купує одночасно надійність, якість за доступною ціною.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар