акумулятори в Петропавлівці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 134 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Петропавлівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Петропавлівці за помірну ціну?

 

Для того щоб вчасно помітити поступове зниження експлуатаційних властивостей акумулятора, не обов'язково мати глибокі пізнання в електроніці. Будь-який водій в Петропавлівці у якого в гаражі або на господарстві є звичайний зарядний пристрій може своїми силами перевірити, в якому стані на даному етапі експлуатації знаходиться його джерело живлення. Але для цього потрібен певний час. Досить буде приблизно одного повного дня.

 

Спочатку необхідно природним шляхом по можливості якомога сильніше посадити акумулятор. Постарайтеся після приїзду на роботу, спеціально залишити в машині включені ходові вогні, або який-небудь інший поглинає енергію прилад. Тут, головне не перестаратися, так як необхідно ще дістатися на машині в комфортні домашні умови. В ідеалі, краще цей експеримент проводити у вихідні, коли немає необхідності їздити по справах, і залишити включене світло на всю ніч.

 

Вранці, коли АКБ буде досить посаджений, що не вистачить навіть енергії щоб завести мотор, підключіть його до зарядного пристрою. Тут необхідно відразу обмовитися. Бігати перевіряти необхідно буде кожні пару годин, можна і частіше. Поставте на приладі стандартні зарядні дані, так, щоб повна зарядка тривала 10-12 годин. Якщо вона протримається цей час, значить у вас в руках практично новий акумулятор. До 6-ї години включно, виріб ще послужить, але в холодну пору року на ньому їздити вже небезпечно. Якщо менше шести годин, необхідно терміново звернутися в інтернет-магазин , і підібрати новий АКБ. Зручний автоматичний пошук дозволить це зробити за кілька хвилин. Знаючи марку, модель і об'єм двигуна, ви зможете самостійно вибрати найбільш підходящу батарею для своєї машини.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар