акумулятори в Переяславі-Хмельницькому

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 166 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Переяславі-Хмельницькому? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Переяславі-Хмельницькому за помірну ціну?

 

Сучасна машина дозволяє не тільки доставити свого власника в будь-яке місце, куди він хоче потрапити, але і зробити це з максимальним комфортом. Після покупки машини, практично всі власники, насамперед обладнають свою машину електричної сигналізацією. Вона дозволяє охороняти машину, поки вона знаходиться поза полем зору господаря. Потім, на борту з'являється аудіо система, так як далека дорога походить набагато швидше, якщо в салоні звучить приємна музика. Сучасний супутниковий навігатор дозволив водієві забути про класичні автомобільні карти і атласи. Навігатор без помилково прокладе оптимальний шлях в будь-яку точку нашої країни. У зимовий період дуже зручно обладнати машину підігрівом сидінь. Електричні підйомники стекол полегшують процес управління машиною.

 

Але все це вимагає додаткової енергією. І штатний АКБ в один не дуже приємний момент банально не справляється з навантаженням, і відмовляється нормально працювати. Але щоб підібрати новий акумулятор, який не тільки буде справлятися з усіма обов'язками, але і строго відповідати номінальним можливостям генератора може тільки фахівець. Щоб не вибрати свідомо невідповідний варіант, скористайтеся спеціальною послугою нашого консультанта. Він підкаже який найкраще акумулятор вибрати саме під ваш автомобіль, навіть якщо на ньому встановлено досить багато додаткового електронного обладнання.

 

А спеціальні умови швидкої доставки дозволять протягом дуже короткого часу доставити покупку в Київську область, селище Переяслав-Хмельницький. У місці з покупкою в посилці ви знайдете повністю заповнений гарантійний талон з розширеною гарантією від заводу виробника.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар