акумулятори в Перемишлянах

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 121 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Перемишлянах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Перемишлянах за помірну ціну?

 

Усім водіям з міста Перемишляни буде цікаво дізнатися, як за допомогою звичайного зарядного пристрою можна в значній мірі продовжити термін служби будь-якого акумулятора. Навіть такого, який продається під девізом «повністю не обслуговуються». Дійсно, сучасні технології дозволяють підходити до цього питання більш простим способом. Купувати кожні три роки новий АКБ, і не займатися питанням його обслуговування. Але необхідно всього кілька разів на рік вдатися до цього способу, щоб гарантовано продовжити термін служби мінімум в два рази.

 

Але для цього необхідно буде купити зарядний пристрій, який буде ідеально підходити саме під ваш тип батареї використовується на машині. Перед початком зимових холодів повну зарядку батарею, навіть якщо вона не показує ознак розрядки. Це дозволить мати при собі запас електричної енергії, якщо ви експлуатуєте машину на короткі відстані для поїздок на роботу і назад. Зазвичай батарея за такі поїздки в холодну пору року не встигає повернути заряд назад.

 

Візьміть за правило, тим більше, що це абсолютно не буде віднімати часу, кожне перше число ставити батарею на заряд у себе в гаражі. Сучасні ЗУ не вимагають, щоб за ними стежили, вони автоматично відключаються по завершенню заряду. І вранці залишиться тільки від'єднати його і користуватися машиною в звичайному ритмі.

 

А якщо ви повністю вичерпали ресурс акумулятора, і необхідно підшукати йому заміну, сміливо заходите за посиланням . Тут, в інтернет-магазині Акум5, ви знайдете найбільший асортимент оригінальних акумуляторів від офіційних виробників. На кожен виріб поширюється гарантія і персональна доставка до Перемишлян.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар