акумулятори в Оріхові

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 116 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Оріхові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Оріхові за помірну ціну?

 

Серед водіїв селища Маневичі ходить суперечка, який акумулятор краще купувати: повністю не обслуговуються, або мало обслуговується, які іноді вимагає до себе увагу. Щоб розповісти про достоїнства обох систем, і була написана ця коротка стаття.

 

Необслуговувані акумулятори мають спеціальний корпус, який контактує із зовнішнім середовищем тільки невеликим вентиляційним отвором. При виготовленні такого пристрою був використаний кальцій, його в невеликій кількості додають в свинцеві пластини і активну масу. Такий радикальний метод дозволив в значній мірі знизити потребу води, і повністю виключити ситуацію, коли в літній період електроліт може закипіти. У верхній кришці вмонтований спеціальний лабіринт, здатний затримувати ті незначні випаровування води, які відбуваються в найспекотніші моменти експлуатації. Вони конденсуються і повертаються у вигляді води назад в банки. Повністю замкнутий цикл робить їх обслуговуються, але більш дорогими у порівнянні з іншими конструкціями.

 

Мало обслуговуються АКБ стоять на порядок менше своїх конкурентів. Але їхня технологія виготовлення не така досконала, але якщо за ними вчасно доглядати, по тривалості служби вони не поступатимуться своїм більш досконалим побратимам. Але кілька разів на рік необхідно уважно стежити за рівнем електроліту. І якщо він наближається до критичного показника, в кожну банку необхідно доливати невелику кількість дистильованої води. Якщо у вас є час на таку операцію, можете сміливо вибирати такий тип АКБ.

 

В інтернет-магазині Акум5 є найрізноманітніші акумуляторні батареї. І в залежності від вашого бюджету і потреб самої машини, ви можете завжди розраховувати на максимальну якість і персональну доставку купленої продукції. Досить зайти на сайт , і переконається самостійно в широкій лінійці світових брендів.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар