акумулятори в Очакові

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 146 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Очакові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Очакові за помірну ціну?

 

Очаків курортне місто, і багато водіїв не проти в літній період підробити приватним візництвом. Але, регулярні короткі поїздки по місту, несприятливо позначаються на тривалості служби акумуляторної батареї. Часті старти і зупинки не дають нормально заряджатися, і батарея постійно відчуває нестачу заряду одночасно з високими навантаженнями. Як результат, осипання активної маси і передчасний вихід з робочого стану.

 

Щоб цього в майбутньому не сталося, необхідно грамотно підійти до покупки акумулятора для міського стилю їзди. Потрібно в першу чергу вибирати технологію виготовлення, розраховану на підвищену кількість використання електричного стартера під час пуску двигуна.

 

Буде помилкою вибирати джерело живлення зі збільшеною місткістю. Справа в тому, що генератор може нормально впоратися тільки з певним по ємності пристроєм. Інженери давно прорахували, ще на стадії розробки, скільки буде потрібно двигуну працювати, щоб за короткий проміжок часу повністю повернути втрачену енергію під час старту. Тому купуючи новий акумулятор, уточніть в інструкції по експлуатації, який АКБ рекомендує виробник машини.

 

Габаритні розміри будуть також прямо залежати від ємності. І дуже велика батарея просто фізично не поміститься на своєму штатному місці. А маленька буде бовтатися, і може в будь-який момент отримати пошкодження корпусу. В інтернет-магазині  є дуже великий вибір акумуляторів для міського стилю їзди. І якщо ви з якоїсь причини не зможете зробити вибір самостійно, спеціальний консультант допоможе підібрати найбільш підходящий АКБ саме під ваш транспортний засіб.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар